• +46 (0) 76 819 6524
  • info@nordicways.se

Äventyr & Nöje

Ta tillfället i akt och upplev salen där Nobelpriset delas ut. Bekanta dig även med museet med världens äldsta krigsfartyg. Vidare, upplev Sveriges historia promenerandes genom Gamla Stan. Gillar du slott och palats? Då kan du få en oförglömlig upplevelse vid Stockholms kungliga slott där Drottning Silvia bor med sin familj.

Porten till de nordiska länderna erbjuder en fantastisk upplevelse av arkitektur, konst och historia. Även känd som ”sagostaden”, dess enastående och vackra palats förtrollar alla som passerar. Det var dessutom i Tivoliparken, som ligger mitt i centrum, som Walt Disney inspirerades. Uppskattar du gastronomi i världsklass? I så fall blir Köpenhamn en fantastisk upplevelse för er.

De norska fjordarna garanterar vackra foton och scener som får vilken resenär som helst att tappa hakan. Norges enastående landskap har skapats av istidens tand och har inte påverkats av människans närvaro i regionen. Här har sälar och örnar härskat, samt valar och fiskar patrullerat fjordarnas vatten. I den här regionen hittar du allt från klippor till stora städer.

Island och Finland är båda fantastiska destinationer för de som letar efter äventyr och häpnadsväckande upplevelser. Du kan besöka enorma gallerier, åka till ett av världens mest kända SPA (Blue Lagoon), prova på extrema sporter och ta härliga bilder av de vackra fjordarna. Men den främsta upplevelsen är ändå norrskenet, en underbar ljusföreställning som man kan se i regionen.

Lappland är en vild och bergig region i norra Sverige. Regionen kom med på UNESCOS världsarvslista 1996. Här kan du ge dig ut på skoteräventyr, rida på en ren eller ta tillfället i akt att plöja fram genom snön med ett hundspann med vackra sibiriska huskyhundar. Gillar du kultur? I så fall kommer du att bli fullkomligt förälskad Samernas historia. Detta är även jultomtens hemland.

``Alla våra gäster gav betyget 5 stjärnor, mycket nöjda med guidernas vänlighet och professionalitet samt kvaliteten på servicen.``
(Marisa, Baltic Blues)

``Jag hade en underbar upplevelse av de norska fjordarna.
Utmärkta val av hotell, professionella guider genom hela resan. Jag rekommenderar verkligen.``

(Adriana Nascimento, Brasiliansk klient)

``Vi var mycket nöjda med Nordic Ways.``

(Familjen Poblete, Mexico City)

``Tack så mycket för dedikationen och för erbjuden service i Stockholm: Tydlig, snabb och effektiv. En excellent affärsupplevelse med NOW, Jag hoppas att vi 2018 kan fortsätta vårt affärssamarbete.``

(Yurchenko Yulia)

``Uppmärksamhet, känsla och kunskap. Vi försäkrar att vi
rekommenderar ert arbete. De kommer alltid vara ihågkomna på alla resor vi gör.``
Governador Valadares-MG - Brasilien)